Seizoen 2018-2019 in volle gang

Binnen onze kring zijn we lekker druk.  Er worden door allerlei leden inzetten gedraaid bij BHV en EHBO oefeningen en ook komen er soms speciale opdrachten langs voor bijvoorbeeld een inzet tijdens een Stomacongres.  

Het opleidingsteam is wekelijks druk met groep 6 die in december op examen gaat.  Op de achtergrond zijn we ook druk bezig met de voorbereidingen voor een cross-over opleiding voor de laatste paar groepen, zodat die ook op niveau zijn en lekker inzetten kunnen gaan claimen. 

De eerste nascholing zou dit jaar drie keer plaatsvinden.  Helaas werd de eerste dag geannuleerd door ziekte en waren wij niet in staat voor die dag vervanging te regelen.  De eerste nascholing zal nu plaatsvinden op 27 oktober in Soest en de tweede dag op 24 november.  

Op 28 oktober zal er in Zeist een toelatingsmiddag zijn voor simulatieslachtoffers die lid willen worden van onze kring.  We kijken die middag of onze manier van werken jou aanstaat en of wij vinden dat je bij ons past.  Zin om lid te worden van onze kring?  Meld je dan nu aan voor deze toelatingsmiddag via info@lotuskringactief.nl