Gewijzigde locatie nascholing najaar

De coronacrisis heeft natuurlijk grote invloed op hoe organisaties momenteel werken. Ook wij krijgen daar als LOTUSkring mee te maken. Zo heeft veel brandweerkazernes in Nederland besloten om, als gevolg van de coronacrisis, voorlopig geen externen meer toe te laten tot hun locaties. Helaas geldt dit ook voor de brandweerkazerne in Soest, waar wij tot voor kort onze nascholingslessen organiseerden.

 

Nieuwe mogelijkheden

De zoektocht naar een nieuwe leslocatie viel samen met onze wens om de nascholing meer regionaal te gaan verzorgen. Onze leden komen namelijk uit heel Nederland. Daarom hebben wij aan onze leden een algemene oproep gedaan om samen met ons uit te kijken naar mogelijk nieuwe leslocaties. Dat hebben we geweten! We kregen ontzettend veel suggesties binnen en deze hebben we allemaal bekeken en beoordeeld.

 

Met hulp van onze leden is het daarom gelukt om een vervangende leslocatie in Baarn te vinden en een nieuwe leslocatie in het oosten van het land! Het werd te kort dag om de nascholing van komend najaar al regionaal aan te bieden. Daarom zullen de nascholingsdagen op 26 september en 21 en 28 november allemaal plaatsvinden in midden-Nederland, maar wel op een gloednieuwe locatie in Baarn!

 

Locatie komend najaar

Aankomend najaar verwelkomen we onze leden graag in Speeltuinvereniging Oosterkwartier in Baarn! Het verenigingsgebouw bevindt zich aan de Dahliastraat 16, middenin een woonwijk. In de straat zelf is gratis parkeren mogelijk. Als het vol is, kun je ook navigeren naar Ericastraat 16. Daar vind je ook voldoende parkeerplaatsen aan het (voormalige) bedrijfspand. Vanaf daar hoef je alleen maar een steegje door te steken aan de rechterkant van het bedrijfspand. Je loopt dan vanzelf tegen het verenigingsgebouw aan. De ingang van het gebouw bevindt zich in de grijze boog.